Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Dakkoffer grootste assortiment

U bent op zoek naar een dakkoffer voor uw vakantie? Dakdragerland heeft het grootste assortiment dakkoffers voor u online en in de showroom. U kunt de dakkoffers eenvoudig met het filter links selecteren. Kies eenvoudig de dakkoffer die u wenst op bais van lengte inhoud in liters, kleur, merk etc. heeft u echter nog vragen bel ons dan gerust op voor verdere informatie over de verschillende dakkoffers.

Dakkoffer grootste assortiment

 


Flexibele-dakkoffers
Flexibele dakkoffers
Thule-dakkoffers
Thule dakkoffers
Mont-Blanc-Dakkoffers
Mont Blanc Dakkoffers
Farad
Farad
Hapro
Hapro
Neumann
Neumann
Perfectfit-Dakkoffers
Perfectfit Dakkoffers
Modula
Modula
Packline-dakkoffers
Packline dakkoffers


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
Dakkoffer 300 liter Neumann hooglans zwart nu Slechts 109,95
Unieke aanbieding! Hooglans zwarte dakkoffer van 300 Liter inclusief gratis ophangsysteem! Inhoud 300 Liter Hoogglans zwart Merk Neumann Lengte 131 cm Breedte 72 cm Hoogte 37 cm Centraal...
Klik hier voor meer informatie
109,95
Per stuk
Aantal:
Dakkoffer 300 liter Neumann hooglans grijs nu Slechts 109,95
Unieke aanbieding! Hooglans grijze dakkoffer van 300 Liter inclusief gratis ophangsysteem! Inhoud 300 Liter Hoogglans grijs Merk Neumann Lengte 131 cm Breedte 72 cm Hoogte 37 cm Centraal...
Klik hier voor meer informatie
109,95
Per stuk
Aantal:
Dakkoffer 320 liter mat zwart PerfectFit Travelbox
Maximaal laadgewicht 50 kilo, maten 129x92x32 (lxbxh) montage middels U beugel
Klik hier voor meer informatie
149,00
129,00
Per stuk
Aantal:
Dakkoffer 340 liter Modula Ciao Grey mat 75 kg draagvermogen
Draagvermogen 75 kg Kleur Grey Gloss Lengte 1400 Breedte 800 Hoogte 440 U beugel met moersysteem
Klik hier voor meer informatie
179,00
149,00
Per Stuk
Aantal:
Dakkoffer 340 liter Modula Ciao zwart glans 75 kg laadvermogen
Draagvermogen 75 kg Kleur Black Lengte 1400 Breedte 800 Hoogte 440 U beugel met moersysteem
Klik hier voor meer informatie
179,00
149,00
Per Stuk
Aantal:
Hapro Roady 350 Zilver 300 liter Dakkoffer
Maximaal gewicht 50 kg 135x78x40 Bevesting aan drager: Standaard Fit
Klik hier voor meer informatie
149,00
Per Stuk
Aantal:
Dakkoffer 420 liter zwart mat Perfectfit Travelbox
Maximaal laadgewicht 50 kilo, maten 145x92x42 (lxbxh) montage middels u-beugel ( 80 mm )
Klik hier voor meer informatie
189,00
169,00
Per stuk
Aantal:
Hapro Roady 450 Zilver 420 liter Dakkoffer
Maximaal gewicht 50 kg Maat: 187x73x40 Bevesting aan drager: Standaard Fit
Klik hier voor meer informatie
209,00
189,00
Per Stuk
Aantal:
Dakkoffer 430 liter Modula Ciao Grey mat 75 kg draagvermogen
Draagvermogen 75 kg Kleur Grey mat Lengte 1750 Breedte 800 Hoogte 440 U beugel met moersysteem
Klik hier voor meer informatie
219,00
199,00
Per Stuk
Aantal:
Dakkoffer 430 ltr Modula Ciao Black Gloss 75 kg draagvermogen
Draagvermogen 75 kg Kleur Black Lengte 1750 Breedte 800 Hoogte 440 U beugel met moersysteem
Klik hier voor meer informatie
219,00
199,00
Per Stuk
Aantal:
Farad Skibox / Dakkoffer CRUB 430 liter zwart mat
Maximaal gewicht 75 kg Mooie aerodynamische box 430 liter 180 X 78 X 40 mat zwart, aan 2 zijdes te openen.
Klik hier voor meer informatie
269,00
219,00
Per stuk
Aantal:
Flexibele daktas / Dakkoffer 340 liter met frame en slot € 219,-
Kleur Zwart met blauwe bies, Inhoud 340 liter, maat 111 x 77 x 45 (LxBxH) gewicht 12 kg, laadvermogen 50kg, met snelbevestiging, incl slot.
Klik hier voor meer informatie
219,00
Per stuk
Aantal:
Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Dakkoffer kopen bij Dakdragerland

Dakkoffers, skiboxen en bagageboxen van diverse merken en soorten.


WIj leveren merken als Farad, Modula, Junior, Hapro, Menabo en Thule. Alle boxen voldoen aan de strenge Tuv normering en zijn vaak succesvol door de City Crash test gekomen

Een dakkoffer kiezen kan best lastig zijn: Wij hebben hieronder een film staan met tips over het kiezen van de juiste dakkoffer.

Wat zijn de bijzonderheden waar op te letten: 

  • Allereerst is het goed om een budget te bepalen voor de aanschaf van uw dakkoffer
  • Vervolgens gaat u kijken voor welke doeleinden u de dakkoffer gaat gebruiken. Als u bijv lange voorwerpen in de dakkoffer wilt vervoeren is het belangrijk om de juiste binnenmaat te kiezen. Let hierbij op het feit dat de dakkoffer fabrikanten de maximale maat aangeven. Meestal loopt de voorkant rond weg dus is het midden het de maximale maat en loopt dit soms wel 15 cm terug aan de zijkant
  • Stelt u prijs op supersnelle bevestiging ( verschil van maximaal 10 minuten tussen snelste en langzaamste systeem ) of mag het een paar minuten langer duren om de dakkoffer te bevestigen?
  • Welke kleur vindt u mooi voor uw dakkoffer? Matte kleur of juist mooi hoogglans een keuze die de prijs beinvloed van uw dakkoffer
  • Bepaald het merk de keuze? Een merk dakkoffer is ontstaan vanuit verleden. Het was vroeger lastiger om een merk rendabel te maken ivm aanloop tijd voordat er voldoende verkocht werd. Tegenwoordig kan een voor Nederland "nieuw"merk direct rendabel verkocht worden via internet. Vandaar dat er veel nieuwe merken bijkomen met als voordeel dat u bij deze dakkoffers nog geen merknaam betaald. Wij verkopen uitsluitend goede kwaliteit dakkoffers die geschikt zijn voor vele jaren plezier. Een dakkoffer koopt u immers niet voor een paar jaren maar voor vele jaren.
  • Kijk ook naar het laadvermogen van de dakkoffer. Past dit bij het gebruik waarvoor u deze koopt. Wat kleding en of schoenen dan is 50 kilo vaak voldoende. Kampeert u met complete camping uitrusting of gaan er meerdere ski's mee dan is een dakkoffer met een laadvermogen van 75 klio een betere keuze.
  • Uiteraard dis het ook belangrijk om te kijken naar de afmetingen van uw dakkoffer tov de auto die u heeft of in de nabije toekomst verwacht te hebben. De dakkoffer mag niet te veel oversteken ivm de wind die vat kan krijgen op de koffer. Zo'n 20 a 25 cm is de norm.


Dakkoffer of skibox hoe kiest men de juiste?Dakkoffers kopen

Een dakkoffer kopen is niet eenvoudig er is immers een enorme keuze in maten en merken. Hoe kiest u de juiste dakkoffer? Allereerst is het belangrijk om de gebruiks mogelijkheden op een rij te zetten: Alleen bagage ( tassen ) voor vakantie, Bagage voor kamperen ( met tent etc ). Lange voorwerpen ( zoals Skivakantie spullen ). of een combinatie van. Ook is het belangrijk om vooruit te denken hierbij. Veranderd de toepassing in de komende 10 jaar? Een goede dakkoffer gaat vaak 10 to 15 jaar mee dus denk vooruit wat gebruik betreft.

Hoe lang mag een dakkoffer zijn: een goede vuistregel is: achterzijde auto ( geopende achterklep ) tot ca 20 voorbij de voorruit. Hoe verder de box voor uitsteekt hoe meer opwaartse kracht er ontstaat. 

Gewicht:

Let bij de aankoop van een dakkoffer ook op het maximale gewicht wat geladen mag worden in de dakkoffer. Veel budget dakkoffers mogen maar tot 50 kilo laden. een complete set ski's ( ski's schoenen en stokken weegt al snel 10 kilo  ) Als u dan 4 paar ski's heeft kan er weinig extra meer in de box. Uiteraard dient u ook te letten op de maximaal toegestane daklast van de auto en ook de maximale draaglast van de betreffende dakdragers 

Montage van de dakkoffer:

Dakkoffers hebben per merk een verschillende manier van monteren aan de dakdrager. Het basis systeem is een U-Beugel met moeren dit systeem is solide maar traag om te monteren. zeker bij een dakkoffer die aan een zijde te openen is kunt u dit vaak niet alleen. Een model luxer is de U-Beugel met een snel koppeling binnenin waardoor u met een handeling het geheel vastzet. Ook hier geldt dat bij de enkel zijdig te openen box dit lastig alleen is te doen.
De Snelkoppeling ( Hapro Premium fit, Thule Powerclick of Fastclick ) is een systeem met een "klauw"  die door middel van een draaiknop in de dakkoffer kan worden bevestigd. Dit systeem is veruit het eenvoudigste en geeft veel bedieningsgemak.


Rijden met een dakkoffer

Het rijden met een dakkoffer ( en vol geladen auto ) vergt enige aanpassing.Hou er rekening mee dat de totale hoogte van de auto is verandert ( parkeergarages etc ) en ook dat het zwaartepunt van uw auto anders is dan u gewent bent. Het rijden met sterke wind en windstoten wordt door iedere dakkoffer fabrikant afgeraden. Indien u windzakken langs de weg ziet die aangeven dat er wind staat, pas dan uw snelheid aan. Steekt uw dakkoffer behoorlijk over de voorruit pas dan ook uw snelheid aan! 180 over de Duitse autobahn? daar is de dakkoffer niet op berekend! Fabrikant geven als advies snelheid 130 km per uur. Zorg er ook voor dat de lading binnen in de box met ( meegeleverde ) spanbanden is vastgezet. Bij een noodstop of een kopstraat botsing kan de lading anders uit de box vliegen! ( ski's kunnen dan binnen vliegen bij de voorgangers!! ) Kortom houdt er rekening mee dat een dakkoffer een ander rijgdrag vraagt.

Inpaktips dakkoffer:

- Verpak kleding in solide tassen ( waterafstotend )
- Zorg dat de lading met spanbanden vast gezet wordt in de box
- Controleer of de dakkoffer goed dicht gaat. Een dakkoffer dichthouden en op slot draaien is vaak een teken dat de box te vol is. De deksel zal wat terugveren waarna wind deze omhoog kan duwen.
- Zorg voor goede dakdragers waaraan u de box vastzet en zorg dat de box ook stevig vast zit aan de dakdragers!

Vragen ? bel of mail ons voor meer informatie

Dakkoffer of skibox kopen bij Dakdragerland is kopen bij de specialist.


 


 
 
 
Onze Merken:  
Atera RUD
Menabo M-Plus MaggiTrak
Farad Modula
Hakr Hapro
Whispbar Carbags
Nordrive Towbox
Yakima Saris
Aguri