Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Packline dakkoffers

De dakkoffers van Pack line staan op eenzame hoogte qua design, kwaliteit en gebruikersgemak. Veel van de Packline dakkoffers zijn gemaakt van Glasvezel waardoor er geen snelheidsbeperking geld. De afwerking is zeer hoogwaardig en u kunt zelfs kiezen om uw autokleur ook op de Packline dakkoffer te laten spuiten en de dakkdragers in de box te integreren..

Zoekt u een high end dakkoffer voor op uw zorgvuldig gekozen auto dan zijn de Packline dakkoffers een absolute aanrader.

Er is een ruime keuze Packline dakkoffers. Een aantal zijn gemaakt van ABS Acryl en de meeste dakkoffers zijn gemaakt van glasvezel. De glasvezel dakkoffer kennen geen echte snelheidsbeperking zoals ABS acryl dakkoffers deze wel kennen. Het gros van de Packline dakkoffers hebben een Twinsheet deksel te bervordering van stevigheid. Het openen van de dakkoffers gaat ook vrij bijzonder namelijk de achterkant beweegt om hoog en de voorkant schuif ook deels nog mee naar voren. Dit alles om u een perfect toegang te geven tot de dakkoffer.
Kijk HIER voor diverse afbeeldingen van Packline dakkoffers of auto's

Mocht u specifieke vragen hebben over de Packline dakkoffers laat u ons het dan weten.

Packline dakkoffers


NX-Serie
NX-Serie
F-serie
F-serie
FX-serie
FX-serie

 
 
 
Onze Merken:  
Atera RUD
Menabo M-Plus MaggiTrak
Farad Modula
Hakr Hapro
Whispbar Carbags
Nordrive Towbox
Yakima Saris
Aguri