0
Winkelwagen

Modula

Modula
Hier vindt u de Skiboxen Dakkoffers van het Merk Modula.
Bezig met laden...

Skiboxen en Dakkoffers Modula


Ski en bagageboxen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Belangrijk bij aanschaf hiervan is dat u van te voren de gebruikstoepassing van een Bagage of skibox bedenkt. een bagagebox is immers vaak niet geschikt als skibox vanwege de lengte. en een skibox ( laag en smal model ) is niet echt geschikt voor de zomerbagage. er zijn boxen die gecombineerd gebruikt kunnen worden.

Van het merk Modula voeren wij de Ciao en de Wego lijn super mooie boxen met topkwaliteit. de Wegolijn heeft altijd Duo opening, gasveer, scharnier op 3 punten en quickattachment. het draagvermogen van alle modula boxen is 75 kg en de afwerking is in een mooi glans kleur ( high end automotive afwerking )
WIj hebben altijd 20 Modula dakkoffers in voorraad en kunnen u dus snel de gewenste Modula dakkoffer leveren. Ook kunt u bij ons langkomen om alle features van de Modula dakkoffers te bekijken en te vergelijken. Mocht u onverhoopt niet de passende Modula dakkoffers vinden hebben wij nog ca 30 andere dakkoffers in voorraad die altijd aansluiten bij uw wensen.

Heeft u vragen over de Modula bagage en skiboxen vernemen wij dit graag. Telefoonnummer: 076-6909644 of MAIL


Laatst bekeken producten