Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Skidragers voor dakmontage


Dakdragerland biedt u een zeer ruim assortiment Skidragers van hoge kwaliteit uiteraard tegen zeer scherpe prijzen.

Wij voeren merken als Hakr, GEV, Menabo M-Plus, Atera, Thule, Mont Blanc en Whispbar Yakima. Al deze skidragers voldoen aan de strenge Tüv Norm en hebben de citycrash test doorstaan. Hierdoor bent u verzekerd van veilig vervoer van uw ski's. De verschillen in de skidragers zitten met name in luxe en gebruikersgemak.

De dragers van Hakr en M-plus bieden een goede prijs kwaliteit prestatie waarbij de Hakr skidragers een iets betere klemming van de Ski's hebben en beter vast te zetten zijn op de dakdragers.

De skidragers van Thule, Mont Blanc, Atera en Whispbar bieden daarbovenop meer bedieningsgemak, luxere afwerking en lager geluidsniveau ( Whispbar ) aan u de keuze.

U kunt de diverse skidragers vaak naast uw bagagebox bevestigen op de dakdrager. Hierdoor kunt u volstaan met een wat kortere box voor alleen bagage. De ski's of snowboards kunnen dan naast de bagagebox gemonteerd worden.

Skidragers van topkwaliteit

De skidragers die wij aanbieden zijn van goed kwaliteit en klemmen de ski's goed vast. Ook voor het vervoeren van ski's op plaats van bestemming is de skidrager een optimale accessoire. U kunt de ski's dan buiten de auto vervoeren waardoor de auto schoon en droog blijft.

Welke Skidrager u ook kiest Dakdragerland zorgt voor een snelle levering!

Skidragers voor dakmontage


1-paar-skis
1 paar ski's
2-paar-skis
2 paar ski's
4-paar-skis
4 paar ski's
6-paar-Skis
6 paar Ski's
Magnetische-Skidragers
Magnetische Skidragers
Skidrager-accessoires
Skidrager accessoires 


 
 
 
Onze Merken:  
Atera RUD
Menabo M-Plus MaggiTrak
Farad Modula
Hakr Hapro
Whispbar Carbags
Nordrive Towbox
Yakima Saris
Aguri