Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Foto

Farad dakdragers, dakkoffers en skiboxen

Dakdragerland is importeur van het merk Farad voor de Benelux.

Farad dakdragers

Het merk Farad onderscheidt zich door goede kwaliteit, ruim assortiment, precieze pasvorm en een scherpe prijsstelling van de producten. Farad heeft onder andere de grootste skibox in het assortiment maar liefst 680 liter inhoud. Er zijn dakdragers met stalen drager en met aluminium drager.

Er zijn al dakdragers vanaf € 79,-
  • De dakdrager voor geïntegreerde dakrails is van super kwaliteit en ligt mooi laag op het dak van de auto. In de aluminium versie kunt u een t-adapter schuiven om uw accessoires nog strakker op de dakdrager te monteren. Uiteraard kan ook met de u beugel of snelkoppeling gewerkt worden.
 
  • De dakdragers voor glad dak hebben een zeer goede pasvorm en zijn eenvoudig te monteren. U zet twee delen (voetset en stang ) aan elkaar en de dragers kunnen gemonteerd worden (dus niet veel zakjes met schroeven etc.). Deze sets zijn standaard in staal uitgevoerd en als optie kunt u aluminium stangen bestellen.
 
  • Ook de dakdrager voor de open dakrail heeft een strakke pasvorm en geeft direct het vertrouwen dat u veilig op pad kunt. Ook deze set is leverbaar in staal en aluminium.


Farad dakkoffers en skiboxen 

Farad heeft een breed assortiment dakkoffers en skiboxen. De Farad dakkoffers en skiboxen hebben allemaal een duo opening, een knikarmsysteem voor openen en veelal een easy fix systeem.
Standaard met 5 jaar garantie.

Op dit moment voeren wij hiervan verschillende types:
 
De Crub:
Een mooie dakkoffer van 430 liter ook te gebruiken als skibox maar vooral een dakkoffer voor bagage. 180 cm lang.
De Koral:
Deze is in twee maten leverbaar: 480 liter (190 cm)en 630 liter (210 cm) en is leverbaar in zwart mat en hoogglans.
De Marlin: 
De allergrootste dakkoffer / skibox van Europa van 680 liter (210 cm). Al uw vakantie bagage kan in de box worden meegenomen. Het kleinere broertje is de 480 liter (190 cm). 
 
Kijk eens rond in onze webshop voor meer info. Kies uw automerk en het type en de mogelijkheden worden gepresenteerd.


 
 
 
 
Onze Merken:  
Atera RUD
Menabo M-Plus MaggiTrak
Farad Modula
Hakr Hapro
Whispbar Carbags
Nordrive Towbox
Yakima Saris
Aguri