Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Whispbar Dakdragers

Zoek hier de passende dakdrager voor uw auto
 

Dakdragerland is dealer van het merk Whispbar. Dit innovatieve merk richt zich op zaken als design, geluid, en gebruikersgemak. De dakdragers van Whispbar zijn de stilste dakdragers die te koop zijn. Bijkomend voordeel: lage luchtweerstand en dus minder brandstofverbruik!

Whispbar heeft ook een fantastisch mooie skibox: lage luchtweerstand, topkwaliteit en hoog gebruikersgemak. Daarnaast heeft Whispbar ook een serie accessoires voor op de dakdrager: De WB300, een skidrager voor 6 ski’s of 4 snowboards, de WB200, een prachtige fietsendrager en de WB400 voor uw kajak. Allemaal hoog design, lage luchtweerstand en hoog gebruikersgemak. De gehele Whispbar productlijn is uiteraard voorzien van Túv keuring. Whispbar maakt gebruik van de smartfoot technologie waardoor u de dragers eenvoudig mee kunt nemen naar uw volgende auto. De Quickdock technologie maakt het bevestigen van accessoires tot een heel simpele klus. Voor de meeste moderne auto’s is er al een drager. En anders komen deze op korte termijn op de markt.
Kortom: zoekt u de top in dakdragers ? Kies dan voor Whispbar.

Whispbar systeem

Whispbar is meer dan alleen mooi, aerodynamische dragers en accessoires. Het is een systeem ontworpen om naadloos te integreren met uw auto en ingenieus te installeren. Ieder onderdeel werkt samen om een kunstwerk te creeeren en is mooier dan iedere andere dakdrager of accessoire op de markt. Whispbar is uw voertuigverbetering voor de reis.
 

“Ontworpen, ontwikkeld en samen verfijnd, biedt een geintegreed systeem, niet alleen moeren en bouten zoals andere dakdragersystemen”
 — Jason Carathers, Sr. Design Engineer

WHISPBAR DAKDRAGER AERODYNAMICA

De schoonheid van Whispbar is niet alleen oppervlakkig. Gestroomlijnde aerofoil wing-like drager vorm, PerformaRidge™ design en de PerformaFill™ technologie zorgt voor premium prestaties. Niet langer zijn dwarsbalken een belemmering. De aerodynamica van dit ontwerp vermindert de weerstand en lawaai tot bijna nul. Het resultaaat is een stille zuinigere rit

“Het testen in de windtunnel leide tot de ontwikkeling van Whispbar's unieke vorm welke de laagst mogelijke luchtweerstand bereikt” — Dave Condon, Sr. Engineer

SMARTFOOT TECHNOLOGIE

SmartFoot is een montagesysteem dat naadloos aansluit en hecht aan uw auto als geen ander. De slanke SmartFoot montagekits dienen als basis voor uw dakdragers en zijn snel en eenvoudig te installeren. SmartFoot dakdragers kits zijn speciaal ontworpen voor het merk en model van uw auto en zorgen voor een optimale en veilige pasvorm. SmartFoot is werkelijk modulair, zou u besluiten uw dragers op een andere gelijksoortige auto te plaatsen hoeft u alleen een nieuwe SmartFoot dakdragerkit te bestellen, en niet een compleet nieuwe dakdragerset. Hierdoor heeft u altijd de beste dakdragerset op uw auto.

“Precieze pasvorm op uw auto en niet minder dat is de Whispbar focus” — Marco D’Angelo, Vehicle Fit Engineer

QUICKDOCK SYSTEEM

De Whispbar accessoires zijn niet alleen mooi, maar ook intelligent. Whispbar accessoires zijn ontworpen met geintrgreede QiuckDock™ technologie, welke degelijk vergrendelen op uw dakdrager zonder de noodzaak van gereedschap of allerlei gedoe. Nog nooit was het zo snel en eenvoudig om te veranderen van de ene toepassing naar de andere, of zo makkelijke te verwijderen als ze niet in gebruik zijn. Een elegante oplossing voor de dakdrager accessoires satus quo. Whispbar transformeert uw dakdragers in een compleet accessoire systeem dat naadloos integreert met uw auto.

“Geen compromis, Ik kan dakdragers direct plaatsen en verwijderen om spullen te dragen of om de uitstraling van mijn auto te behouden”
— Jon Bullinger – Digital Marketing Manager

QUICKDOCK TECHNOLOGIE

Het genieuze van QuickDock™ stopt niet bij de accessoire. Whispbar’s SmartFill™ zorgt voor een revolutie betreffende de manier waarop accessoires worden gemonteerd op uw drager. QuickDock’s T-Bolt past precies in uw Whispbar’s T-Slot zonder vervelende aanpassingen die vaak nodig zijn bij een accessoire installatie. De SmartFill, zoals de naam al suggereert, comprimeert slim waar u de accessoire monteert en komt terug in zijn vorm wanneer de accessoire wordt verwijderd, Alles om uw dakdrager in optimale aerodynamische vorm te houden. Geen extra aanpassing nodig. Als enige in de markt! 
 
 
 
Onze Merken:  
Atera RUD
Menabo M-Plus MaggiTrak
Farad Modula
Hakr Hapro
Whispbar Carbags
Nordrive Towbox
Yakima Saris
Aguri