Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Wie zijn wij
 
Perfect Fit Automotive is begonnen als een kleine webshop in trekhaken en dakdragers. Nu hebben wij meerdere producten zoals trekhaken, dakdragers, sneeuwkettingen, fietsendragers, trekhaakbagageboxen en accessoires hiervoor. Van veel merken zijn wij importeur. Hierdoor kunnen we u hoogwaardige service en kwaliteit bieden en uiteraard een scherpe prijs. Wij hebben jarenlange ervaring in de autobranche en hebben vele trekhaken gemonteerd voor klanten. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch en vormen daar het Trekhaakcentrum van Nederland. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 073-6909798, wij staan u dan graag persoonlijk te woord.
 
Wij voeren een brede lijn producten die de komende jaren steeds verder zal groeien. Steeds zal daarbij de drijvende gedachten zijn om u als klant voordeel en kwaliteit te bieden.

Vanwege de enorme groei zijn wij per 20 april 2015 naar Kasteleinenkampweg 10 te 's-Hertogenbosch verhuisd naar een moderne bedrijfsruimte met een ruim magazijn om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hier hebben we ook een showroom waar u de diverse producten kunt bekijken.

Ons Team

 
 
 
 
Onze Merken:  
Atera RUD
Menabo M-Plus MaggiTrak
Farad Modula
Hakr Hapro
Whispbar Carbags
Nordrive Towbox
Yakima Saris
Aguri