Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Wie zijn wij
 
Perfect Fit Automotive is begonnen als een kleine webshop in trekhaken en dakdragers. Nu hebben wij meerdere activiteiten zoals Trekhaken, Dakdragers, Sneeuwkettingen, Fietsendragers, Trekhaakbagageboxen en accessoires hiervoor. Van veel merken zijn wij importeur en kunnen u dus een hoge service verlenen en uiteraard een scherpe prijs. Wij bieden u als klant financieel voordeel en uiteraard hoogwaardige service en kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring in de autobranche en hebben vele trekhaken gemonteerd voor klanten. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch en vormen daar het Trekhaakcentrum van Nederland. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 073-6909644 wij staan u dan graag persoonlijk te woord.
 
Wij voeren een brede lijn producten die de komende jaren steeds verder zal groeien. Steeds zal daarbij de drijvende gedachten zijn om u als klant voordeel een kwaliteit te bieden.

Vanwege de enorme groei zijn wij  per 20 april 2015 naar onze nieuwe locatie Rietveldenweg 47 G te 's-Hertogenbosch verhuisd waar wij een moderne bedrijfsruimte betrekken met een ruim magazijn om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hier hebben we dan ook een showroom waar u de diverse producten kunt bekijken.

Ons Team

 

 
 
 
Onze Merken:  
Atera RUD
Menabo M-Plus MaggiTrak
Farad Modula
Hakr Hapro
Whispbar Carbags
Nordrive Towbox
Yakima Saris
Aguri