Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Dakdragers voor alle auto's

Dakdragerland is dealer van de merken: Hakr, Menabo,Whispbar, Aguri, Mont blanc, Atera, Thule, Nordrive en Farad 

WIj hebben voor nagenoeg iedere auto een oplossing en bieden een ruim assortiment dakdragers die we zelf veelal in voorraad hebben. Dakdragers zijn ideaal voor het vervoer van spullen die niet in de kofferbak van de auto passen of om in tijden van vakantie extra bagage of fietsen mee te kunnen nemen.Er zijn vele soorten dakdragers te koop. WIj verkopen alleen merken waarvan de kwaliteit onomstotelijk is bewezen. Er is bij de diverse merken nog wel verschil in afwerking of geluid. hoe duurder het product hoe meer geld er is voor ontwikkeling van een product op gebied van design, geluid en gebruikersgemak.

Dakdragers kopen bij dakdragerland dan bent u zeker van de juiste keuze!

 Universele-dakdragers
Universele dakdragers
Reserve-onderdelen-dakdragers
Reserve onderdelen d..
Accessoires-Bedrijfswagen-dakdragers-Nordrive
Accessoires Bedrijfs..
Alfa-Romeo
Alfa Romeo
Audi
Audi
BMW
BMW
Cadillac
Cadillac
Chevrolet
Chevrolet
Chrysler
Chrysler
Citroen
Citroen
Dacia
Dacia
Daihatsu
Daihatsu
Dodge
Dodge
Fiat
Fiat
Ford
Ford
Honda
Honda
Hyundai
Hyundai
Infiniti
Infiniti
Isuzu
Isuzu
Iveco
Iveco
Jaguar
Jaguar
Jeep
Jeep
Kia
Kia
Lancia
Lancia
Land-Rover
Land Rover
Lexus
Lexus
Mazda
Mazda
Mercedes
Mercedes
MG
MG
Mini
Mini
Mitsubishi
Mitsubishi
Nissan
Nissan
Opel
Opel
Peugeot
Peugeot
Porsche
Porsche
Renault
Renault
Rover
Rover
Saab
Saab
Seat
Seat
Skoda
Skoda
Smart
Smart
Ssang-Yong
Ssang Yong
Subaru
Subaru
Suzuki
Suzuki
Tesla
Tesla
Toyota
Toyota
Volkswagen
Volkswagen
Volvo
Volvo

Dakdragers zijn vaak heel specifiek voor een auto! Zeker als u een auto met glad dak heeft is het belangrijk om de exacte voetset te monteren om veilig te kunnen rijden met de auto.Vroeger was de keuze vrij beperkt qua merk. Met de komst van Internet zijn er veel meer merken op de makrt beschikbaar waardoor u een ruimere keuze heeft in het type en merk dakdrager. Wij verkopen alleen dakdragers die voorzien zin van het bekende Tüv test keurmerk teneinde u de juiste kwalitteit te bieden.

Een universele dakdrager bestaat eigenlijk alleen voor auto's met roofrails ( rails van voor naar achter op het dak ) omdat dit systeem maar ca 2 modellen kent: - open dakdrails - Gesloten ( geintegreerde ) dakrails. Hiervoor bestaan de meeste universele dakdragers die een goede pasvorm hebben. 

Auto's met glad dak. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Geheel glad dak, Fixpoit met schroefgaten of met haakpunten. Al deze mogelijkheden behoeven een specifieke dakdrager.die naadloos aansluit op de dakvorm.

Monteren van de dakdragers:

Lees voor het monteren van de dakdragers altijd goed de handleiding en volg deze stap voor stap. Het verdient de voorkeur om aan de "keukentafel" te gaan zitten de handleiding te lezen en de onderelen te bekijken en daarna stap voor stap de handelingen uit te voeren. Zo voorkomt u dat u iets verkeerd doet wat onherstelbaar is. Na de voor montage gaat u naar de auto om de dakdragers op de auto te monteren. De goedekopere merken hebben vaak een iets minder aansluitende pasvorm ( zit goed vast maar bv rubber sluit minder precies aan ) en de duurdere merken ontwikkelen de pasvorm zodanig dat rubbers nog mooier aansluiten. Dit is optisch vooral mooier! Als de dakdrager op het juiste punt steunt is dat het meest belangrijke.

 

Soorten dakdragers:


Dakdrager kopen
Dakdragers voor Glad dak: indien uw auto niets op het dak heeft ( opstaande rails ) heeft uw auto dus een zgn glad dak. Hierin zijn weer 2 vararianten. Sommige auto's hebben een klepje waar een een moer of een haakje onder zit. Hier kan dan de dakdrager aan bevestigt worden indien de set hierop is ingesteld. De andere methode is middels een klemsysteem tussen de deur.  

Dakdragers voor Open dakrails:


Dakdragers voor open dakrailsOp de auto zijn rails gemonteerd van voor naar achter waar u met de hand volledig omheen kunt ( ook onderdoor ) Dit systeem is vrij universeel alleen de breedte is nog van belang. Ook zijn er auto's met erg brede rails hierop passen alleen bepaalde dakdragers ( Modula voor open rails ) die breed genoeg zijn.
 

Dakdragers voor auto's met geintegreerde dakdrails


Dakdragers met dakrails
Op de auto zijn rails gemonteerd die plat op het dak liggen waar u alleen overheen kunt met de hand maar niet onderdoor. Deze rails noemt men geintegreerde dakrails. Heeft u vragen over het soort daksyteem dakdrager u nodig heeft bel of mail ons gerust voor vragen hierover.

Waarom kopen bij dakdragerland?
✓ Dakdrager specialist
✓ Snelle levering (eigen voorraad)
✓ Telefonisch bereikbaar
✓ Binnen 14 dagen niet goed, geld terug
✓ Geld retour binnen 5 dagen

 
Audi Dakdragers BMW Dakdragers Citroen Dakdragers
Ford Dakdragers Hyundai Dakdragers Mazda Dakdragers
Mercedes Dakdragers Mitsubishi dakdragers Nissan Dakdragers
Opel Dakdragers Peugeot Dakdragers Renault Dakdragers
Seat Dakdragers Skoda Dakdragers Tesla Dakdragers
Toyota Dakdragers Volkswagen Dakdragers Volvo Dakdragers


Dakdragers van alle merken


 


 
 
 
Onze Merken:  
Atera RUD
Menabo M-Plus MaggiTrak
Farad Modula
Hakr Hapro
Whispbar Carbags
Nordrive Towbox
Yakima Saris
Aguri